FITNESS EN GEZONDHEIDSCENTRUM

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Sportschool Kootwijkerbroek

Home | Sportschool Kootwijkerbroek

 

Bij onze sportschool in Kootwijkerbroek nabij Lunteren, in Gelderland, heeft u verschillende opties om te sporten, zowel individueel als in een kleine groep. Zo is het mogelijk om te sporten onder begeleiding van onze personal trainers. Zij creëren een schema dat aansluit op uw trainingswensen. Ons doel is om u te helpen om gezondere levensstijl te adopteren. Dit doen wij door ons te focussen op een persoonlijk bewegingsadvies en uw dieet.


Wilt u een vitaler leven?

 

Wat is het aanbod bij onze sportschool in Kootwijkerbroek?

Wilt u graag beginnen met sporten om uzelf fitter te voelen? De personal coaches van onze sportschool in Kootwijkerbroek, in Gelderland, bespreken en bepalen bij de eerste kennismaking uw ervaringsniveau en persoonlijke doelen. Op basis hiervan wordt er een trainingsplan voor u opgesteld en bekeken welk fitnessvorm het beste aansluit op uw wensen. In onze sportschool nabij Lunteren heeft u onder andere de volgende fitness vormen tot uw beschikking:

Voedingsadvies bij onze sportschool in Kootwijkerbroek in Gelderland

Naast bijvoorbeeld Core Fit-trainingen op de Milon Cirkel kunt u onder begeleiding bij onze sportschool nabij Lunteren ook terecht voor voedingsadvies op maat. Onze voedingscoaches kunnen een speciaal voedingsschema voor u samenstellen, zo kunt u verantwoord afvallen. Het is mogelijk om dit te combineren met uw sportschema, maar u kunt ook bij ons komen voor puur alleen voedingsadvies.


 

Word lid van onze sportschool

Wilt u op een gezonde manier afvallen? Of wilt u meer gaan sporten onder begeleiding van een personal trainer of in een kleine groep? Word dan lid van onze sportschool nabij Lunteren in Gelderland. Neem telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73 en plan uw vrijblijvende kennismakingsgesprek in. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen, waarna wij binnen één werkdag contact met u opnemen.


 

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven