gezondheidscentrum met personal trainer

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Bereik persoonlijke doelen

Personal training

bewegingstherapie met een personal trainer

Bewegingstherapie met een personal trainer is meer dan alleen begeleiding bij de bewegingstherapie. Hij of zij motiveert, stimuleert, laat u lachen en zweten! En zorgt ervoor dat uw spieren hard moeten werken op een gezonde manier. Zo haalt u het meeste uit elke training en geeft u nooit op. Heerlijk Gezond & Zo is een gezondheidscentrum waar u kunt bewegen en/of afvallen met een personal trainer. Wij inspireren en helpen u graag bij het creëren van een blijvende transformatie in uw levensstijl, door middel van persoonlijke coaching en training. U krijgt altijd de begeleiding en aandacht die u nodig heeft!

bewegingstherapie met een personal trainer: volledige aandacht en gericht op resultaat

De voordelen van bewegingstherapie met een personal trainer:

  • Uitgebreide intake
  • Professionele metingen om uw algemene gezondheid vast te leggen
  • Metingen die inzicht geven in uw lichamelijke grenzen
  • De coach weet precies hoe hij/zij u kan motiveren om nét een stapje extra te zetten of om juist af te remmen om uw gezondheid te beschermen
  • Realistische doelstellingen waardoor u altijd gemotiveerd zal blijven

U ziet het: ons gezondheidscentrum in Kootwijkerbroek is een uitstekende keuze als u bewegingstherapie wilt en/of afvallen met een personal trainer. We bieden u een veilige en huiselijke omgeving waar u zich snel op uw gemak zult voelen.

Onze missie en visie

Onze passie is mensen helpen met het creëren van een gezonde levensstijl, bij zowel volwassenen als kinderen. Het is voor kinderen belangrijk om al vroeg het belang van een gezonde levensstijl te erkennen. Ga ook bewegen met een personal trainer en ontdek zo de kracht van een training afgestemd op uw wensen en doelen! Aarzel niet langer als u een gezondheidscentrum zoekt waar u kunt bewegen en/of afvallen met een personal trainer.

Maak kennis met ons met een gratis proefweek

Zoekt u gezondheidscentrum waar u kunt bewegen en/of afvallen met een personal trainer? Wilt u bewegingstherapie bij Heerlijk Gezond & Zo uitproberen? Geef u dan hieronder op voor een gratis proefweek. Ons gezondheidscentrum is tevens geschikt voor bedrijfsfitness, dé manier om werknemers vitaal te houden! Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen op telefoonnummer 0342 - 76 90 73.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2021 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven