Train met een personal coach in Gelderland

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Train met een personal coach in Gelderland

Personal coach Gelderland

Start nu uw training onder begeleiding van een personal coach in onze sportschool nabij Wekerom en Voorthuizen, in Gelderland. Bewegen met een personal trainer is meer dan alleen sporten onder begeleiding. Iedere personal coach bij ons in de gemeente Barneveld, helpt u bij het motiveren en stimuleren van uw spieren en helpt u plezier te vinden in het sporten. Zo haalt u het meeste uit elke training. Bij onze sportschool in Kootwijkerbroek in de gemeente Barneveld willen we u, met behulp van een personal coach en training, inspireren tot een blijvende transformatie van uw levensstijl.

Begeleiding van een personal coach in de gemeente Barneveld in Gelderland

In onze fitness nabij Wekerom en Voorthuizen in Gelderland stelt u samen met een personal coach een persoonlijk plan op om algemeen fitter te worden of om verantwoord af te vallen. Wanneer u start met de samenwerking met uw personal coach, dan vindt er eerst een intake plaats in onze sportschool nabij Voorthuizen en Wekerom, in de gemeente Barneveld. Onze personal trainers stellen samen met u realistische doelen op, zodat u een duidelijk beeld van uw programma krijgt. Uw personal coach motiveert uw tevens ook tot het zetten van die extra stap, of remt u juist af ter bescherming van uw gezondheid. U sport altijd met begeleiding, individueel of juist in klein groepsverband bij bijvoorbeeld onze conditietraining in groepen. Ook is het bij ons mogelijk om voedingsadvies te krijgen. Daarnaast stellen onze personal trainers graag een persoonlijk voedingsschema voor u op. Op deze manier behaalt u, in combinatie met uw sportschema, maximaal resultaat, door zowel spieren op te bouwen als op een gezonde manier afvallen.

Plan nu uw intake in Kootwijkerbroek

Wilt u op een gezonde manier afvallen, of juist beginnen met sporten onder begeleiding? Schakel een personal coach van onze sportschool nabij Wekerom en Voorthuizen, in Gelderland, in. Neem telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73 of vul ons inschrijvingsformulier in en claim een gratis proefweek. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op om een persoonlijke kennismaking met u in te plannen.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven