Voedingsadvies

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Voedingsadvies

Voor een Vitaal Leven

Met Vitaal Leven van Heerlijk Gezond & Zo kunt u gewicht verliezen door middel van persoonlijk voedingsadvies, onder begeleiding van een professionele voedingscoach. Het voedingsschema van de personal trainer is volledig toegespitst op uw eigen profiel. Ieder lichaam is immers uniek! Samen bepaalt u uw persoonlijke doel en werkt u toe naar een gezonde levensstijl door middel van een gericht voedingsadvies. Tijdens het traject gaan we uw lichaam ontslakken, ontgiften, ontvetten en ontzuren. Op deze manier zorgen we voor afname van de vetten die uw lichaam in de loop der tijd heeft opgeslagen.

Persoonlijk voedingsadvies met ons programma Vitaal Leven

  • Voedingsprogramma opgebouwd uit verschillende fases.
  • Voedingsschema en een personal trainer voor uitleg, support en als betrouwbaar contactpersoon.
  • Gefocust op de lange termijn.
  • Na het behalen van resultaat blijft u contact houden met uw coach.
  • Wij werken nauw samen met een team van orthomoleculair artsen.
  • De moderne voedingsoplossingen zijn optimaal in te zetten voor het behalen van een gezonde levensstijl, waarvan gewichtsverlies een groot onderdeel is.

Ons voedingsadvies zorgt altijd voor een gevarieerd voedingsschema. Met het voedingsschema van onze personal training weet u exact hoeveel en wat u moet eten om op een gezonde manier af te vallen. Daarnaast bent u bij ons uiteraard ook aan het juiste adres voor groepsfitness of trainen met een personal trainer. Dan bent u optimaal gezond bezig!

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan het onderstaand formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 0342 - 76 90 73 als u nog vragen heeft.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2021 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven