Bodytec

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Bodytec

Fitter, slanker, sterker in 20 minuten per sessie. Altijd onder begeleiding van een Personal coach. Resultaat gegarandeerd!

Wat is Ems/Bodytec?

EMS Fitness is een effectieve en intensieve workout voor het hele lichaam. Eén training van 20 minuten staat gelijk aan 3 uur sporten in de sportschool. Naast het feit dat u met EMS prima kunt afvallen, verbeterd ems ook uw algehele spierkracht.

Wij maken gebruik van het Duitse merk Miha Bodytec, de beste op het gebied van EMS apparatuur. Deze apparatuur is gebaseerd op jarenlang onderzoek en uitgebreid getest. 

We creëren we sneller resultaat doordat tijdens een Bodytec training spiervezels maximaal geactiveerd worden (90% t.o.v. 30%-40% wat bereikt wordt in de sportschool) 

Wat zijn de voordelen van Bodytec?

  • Resultaat gegarandeerd, de positieve effecten van EMS zijn in verschillende wetenschappelijke studies aangetoond.

  • In korte tijd wordt spierweefsel opgebouwd, metabolisme gestimuleerd en de huid verstevigd.

  • Bodytec duurt slechts 20 minuten per sessie.

  • Vermindert gewrichtsklachten nek, rug en heup maar ook medische klachten zoals: reuma, oedeem, MS, fibromyalgie, hernia en artrose.

  • Altijd onder begeleiding van een Personal trainer.

Wat kun je verwachten van een Bodytec training?

Uw personal trainer ontvangt u op de club. U krijgt een speciale set onderkleding. Hier overheen krijgt u een vest met elektroden aan die worden aangesloten op de Miha Bodytec machine. U bent nu klaar voor de training.

Bij de eerste training wordt er eerst tijd genomen om te wennen aan de impuls en gaat u samen met uw trainer op zoek naar een fijne intensiteit om mee te sporten. Dit wordt opgeslagen op uw eigen pasje. Tijdens de training van 20 minuten doet u onder begeleiding van uw trainer verschillende oefeningen. Elke impuls duurt vier seconden. Daarna ontspant u vier seconden. Na een reeks van ongeveer tien herhalingen gaat u door naar de volgende oefening. Op deze manier heeft u een afwisselende training waarmee u al uw spieren traint.

 

BENIEUWD? PLAN UW INTAKE IN!

Wacht niet langer en vul ons contactformulier in en plan een vrijblijvende intake.

Heeft u vragen over Bodytec of onze verschillende opties op het gebied van fitness? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven