groeps conditietraining

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

groeps conditietraining

Er is altijd een personal trainer aanwezig

Groeps conditietraining bij gezondheidscentrum Heerlijk Gezond & Zo is niet zomaar een training. Door de persoonlijke begeleiding tijdens deze 'small-group-training' is deze de ideale manier om aan uw individuele doelen te werken, terwijl u toch samen met anderen beweegt. Dit motiveert enorm en houdt het gezellig! Wilt u ook graag in kleinschalig groepsverband trainen waarin u uitgedaagd wordt door een instructeur? Kom dan snel naar ons gezondheidscentrum. 

De kracht van Groeps conditietraining

Wilt u afvallen of meer kracht en conditie opbouwen? Bekijk de mogelijkheden voor groeps conditietraining hieronder. Bekijk het lesrooster om te zien op welke tijden uw favoriete les wordt gegeven. Bij Heerlijk Gezond & Zo traint u in kleine groepjes van zes tot acht personen. Bij de groeps conditietraining is altijd een personal trainer aanwezig die u helpt met het bereiken van uw doelen en u op die manier gemotiveerd houdt. Bij onze groeps conditietraining gaat u mee in de groep en in het ritme. U zet dan nét dat stapje extra!

Het aanbod van Heerlijk Gezond & Zo bestaat onder andere uit:

Probeer onze groeps conditietraining

Wilt u graag meedoen met onze groeps conditietraining? Zet die eerste stap en vul het onderstaand formulier in voor een gratis proefweek. We nemen binnen één werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0342 - 76 90 73.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2021 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven