Conditietraining Gelderland

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Conditietraining Gelderland

Er is altijd een personal trainer aanwezig

Bent u op zoek naar een sportschool waar u conditietraining kunt volgen nabij Voorthuizen en Barneveld in Gelderland? In onze sportschool in Kootwijkerbroek, nabij Voorthuizen, bieden we verschillende programma’s aan met focus op conditietraining voor kleine groepen. Zo werkt u aan uw persoonlijke doelen, terwijl u ook samen met andere beweegt. Sporten in groepsverband prikkelt namelijk het doorzettingsvermogen en onze personal trainers helpen u graag bij het zetten van een die stap extra, maar ook bij het afremmen wanneer u uzelf kunt blesseren.

Conditietraining voor kleine groepen in Gelderland

Is afvallen uw doel of wilt u een betere conditie opbouwen? Bij onze sportschool in Kootwijkerbroek, nabij Voorthuizen en Barneveld, bieden we conditietraining programma’s aan voor groepen van zes tot acht personen. Bij deze conditietrainingen is er altijd een personal coach aanwezig, die u helpt en motiveert uw doelen te halen. Onze personal coaches hebben deskundige ervaring en kunnen persoonlijk schema’s voor u maken en tevens, als u dit wilt, dit combineren met voedingsadvies. Op deze manier krijgt u altijd een positief gevoel wanneer u een van uw doelen bereikt. Via het lesrooster kunt u zien welke groepsconditietraining er op welk moment gegeven wordt, zo kunt u altijd uw favoriete lessen bijwonen. Het aanbod op het gebied van conditietraining bij onze fitness in Kootwijkerbroek in de gemeente Barneveld in Gelderland bestaat uit:

  • Milon Cirkel
  • Full-Body workout

Start onze groepsconditietraining

Wilt u graag individueel of met een groep met onze conditietraining nabij Voorthuizen en Barneveld, Gelderland starten? Neem dan contact met ons op via 0342 - 76 90 73 of vul ons inschrijvingsformulier in en claim een gratis proefweek. Wij streven ernaar om binnen één werkdag contact met u op te nemen voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. Wanneer u aanvullende vragen heeft omtrent conditietraining, onze werkwijze of over de begeleiding van onze coaches, dan kunt u uiteraard ons ook bellen.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven