Full-Body workout Gelderland

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Full-Body workout in Gelderland

Home | Full-Body workout Gelderland

 

Bent u op zoek naar een Full-Body workout schema bij een expert nabij Barneveld en Voorthuizen, in Gelderland? Onze fitness Kootwijkerbroek, nabij Voorthuizen, stellen we een Full-Body workout schema samen gebaseerd op uw persoonlijke doelen. U wordt begeleid in klein groepsverband door een van onze personal trainers. Immers werkt gezamenlijk sporten altijd motiverend en heeft u een stok achter de deur om door te zetten.


Wilt u een vitaler leven?

 

Wat is een Full-Body workout bij ons in Gelderland

Een Full-Body workout bij ons gezondheidscentrum in Kootwijkerbroek nabij Voorthuizen en Barneveld is een trainingsprogramma dat zich focust op de grote spiergroepen. Waar andere trainingsprogramma’s wellicht verschillende spiergroepen opdelen over meerdere sessies, werkt u bij ons alle spiergroepen af in dezelfde sessie. De grote spiergroepen worden ook wel de Big 6 genoemd en kunnen als volgt onderverdeeld worden:

  • Armen;
  • Borst;
  • Benen;
  • Rug;
  • Schouders;
  • Buik.

 

Wat zijn de voordelen van een Full-Body workout?

Een Full-Body workout biedt een trainingssessie aan met een vaste rotatie. Samen met een van onze personal coaches nabij Barneveld, in Gelderland, stelt u een Full-Body workout schema op. Zij begeleiden u met sporten en het uitvoeren van de oefeningen, zodat u deze op de juiste manier uitvoert. Het voordeel van een vast trainingsschema is dat u altijd weet welke oefeningen u moet uitvoeren en deze vorm van consistentie stimuleren de spieren. De oefeningen van een Full-Body workout zijn overal uit te voeren, zo kunt u deze bijvoorbeeld ook thuis doen.

Start vandaag nog met uw eigen Full-Body workout schema

Wilt u ook graag een persoonlijk Full-Body workout schema ontvangen van een van onze coaches nabij Voorthuizen en Barneveld, Gelderland? Vul ons inschrijvingsformulier in en claim een gratis proefweek. Wij streven ernaar om binnen één werkdag contact met u op te nemen voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. Wanneer u aanvullende vragen heeft over een Full-Body workout schema, of over onze werkwijze neem dan contact met ons op via 0342 - 76 90 73.


 

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven