Bewegingstherapie Barneveld

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Bewegingstherapie Barneveld

Home | Bewegingstherapie Barneveld

 

Wilt u starten met bewegingstherapie nabij Barneveld en Voorthuizen? Wellicht bent u momenteel niet actief aan het sporten of ervaart u problemen bij het sporten door een blessure. Onze coaches in Kootwijkerbroek begeleiden u tijdens uw bewegingstherapie, zodat u veilig en gezond kunt sporten. Ook helpt bewegingstherapie in de buurt van Voorthuizen bij het revalideren van een blessure of andere klachten.


Wilt u een vitaler leven?

 

Begeleiding bij bewegingstherapie in regio Barneveld

Ons gezondheidscentrum nabij Voorthuizen en Barneveld biedt u bewegingstherapie aan in klein groepsverband onder begeleiding van een van onze coaches. Het is bij ons ook mogelijk om conditietraining in groepen te volgen. De groep helpt elkaar bij het motiveren en behalen van uw doelen. Een van onze coaches neemt een intake met u af om uw persoonlijke situatie en doelen te verwerken in een trainingsschema. Tevens helpt de coach u bij het uitvoeren van de oefeningen in de juiste houding, om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken en klachtenvorming te voorkomen. Onze coaches weten precies hoe ze u kunnen motiveren om nét een stapje extra te zetten of juist wanneer ze u moeten afremmen ter bescherming van uw gezondheid. Ons doel is om u te inspireren tot een blijvende transformatie van uw levensstijl. Naast bewegingstherapie geeft onze personal coach u ook voedingsadvies. Begeleidend bij uw bewegingstherapie stellen zij dan een voedingsschema voor u op zodat u ook buiten het sporten bijdraagt aan het halen van uw doelstellingen.


 

Wacht niet langer en start vandaag nog

Start nu met bewegingstherapie bij ons in Kootwijkerbroek nabij Barneveld en Voorthuizen. Vul ons contactformulier in en plan een kennismakingsgesprek in. Wilt u aanvullende informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73.


 

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2022 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven