FITNESS EN GEZONDHEIDSCENTRUM

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Core Fit Gelderland

Home | Core Fit Gelderland

Bent u op zoek naar Core Fit training in regio Barneveld, in Gelderland? Bij ons in Kootwijkerbroek nabij Voorthuizen kunt u terecht voor een professionele Core Fit training in klein groepsverband. Deze trainingen vinden plaats onder begeleiding van onze coaches, die u helpen bij het veilig en correct uitvoeren van de oefeningen.


Wilt u een vitaler leven?

 

Ervaar nu de voordelen van onze Core Fit training in Gelderland

Core Fit fitness is een vorm van sporten die gefocust is op de middensectie van het lichaam, waarbij de armen en benen niet worden meegerekend. Onze personal coaches nabij Voorthuizen en Barneveld bieden middels de Milon Cirkel een variatie aan Core Fit oefeningen die uw rug, buik en bekken trainen. Dit is met name effectief voor mensen met een kantoorbaan. Wanneer u langdurig zit, heeft dit namelijk een negatief effect op de spieren in uw middensectie en dit veroorzaakt een slechte houding of rugklachten. Wat zijn de belangrijkste voordelen van Core Fit oefeningen?

  • U ontwikkelt een betere lichaamshouding;
  • Toename in kracht bij alledaagse handelingen;
  • Afname van rugklachten;
  • Sterkere romp en bekken.

Waaruit bestaat onze Core Fit training?

Bij ons gezondheidscentrum nabij Voorthuizen en Barneveld in Gelderland laten we u diverse Core Fit oefeningen doen op de Milon Cirkel. Dit zijn oefeningen met verschillende volautomatische apparaten, die door middel van uw persoonlijke pas automatisch worden ingesteld op basis van uw trainingsprogramma. Dit betekent dat de weerstand van de apparaten ook pas wordt verhoogd, wanneer u hieraan toe bent.


 

Start nu uw training in onze sportschool in Kootwijkerbroek

Heeft u last van rugklachten, bijvoorbeeld doordat u een kantoorbaan heeft waarbij u langdurig zit? Start dan met Core Fit training bij ons nabij Voorthuizen en Barneveld, in Gelderland, en versterk uw middensectie. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een kennismaking. Heeft u aanvullende vragen over ons Core Fit trainingsprogramma? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73.


 

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven