Fit in 35 minuten

Kootwijkerbroek | Baarn
Gratis proefweek aanvragen

Milon Cirkel

Fit in 35 minuten per training! Resultaat gegarandeerd en geen kans op blessures

Maak kennis met de Milon Cirkel bij Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek of Baarn. Wilt u ook starten, maar heeft u weinig tijd en bent u toch op zoek naar een manier om gezonder en/of slanker te worden? En dat in een veilige en huiselijke omgeving? Wij helpen u die eerste stap te zetten naar een algehele gezonde levensstijl. Met de Milon Cirkel wordt u gezond in 35 minuten trainen per keer!

Voordelen van Milon Cirkel fitness

  • Fit in 35 minuten trainen, 2x per 10 dagen
  • Stimuleert meer vetverbranding dan reguliere fitnesstraining
  • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool
  • U zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
  • Resultaat gegarandeerd!

Een complete work-out in slechts 35 minuten

U leest het goed: de Milon Cirkel is een bewegingsvorm waarmee u gezonder wordt in slechts 35 minuten trainen per keer. Onze Milon Cirkel- coach zorgt ervoor dat u iedere keer het maximale uit uw training haalt. Het is een afwisselende en motiverende work-out op volautomatische toestellen. Zo traint u uw spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Door de korte wisseltijden blijft uw hartslag hoog en hierdoor traint u continu uw uithoudingsvermogen. Maximaal resultaat in een minimum aan tijd, wie wil dat nou niet?

Maak kennis met een gratis proefweek

Ervaar de revolutionaire Milon Cirkel zelf bij Heerlijk Gezond & Zo. Vraag uw gratis proefweek aan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. Voor u het weet bent u ook fit in 35 minuten! Heeft u nog vragen? Bel ons dan even op 0342 - 76 90 73 en we leggen u graag alles uit.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek en Baarn hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2020 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven