Fit in 35 minuten

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Milon Cirkel

Fit in 35 minuten per training! Resultaat gegarandeerd en geen kans op blessures

Start nu met Milon Cirkel fitness in onze sportschool in Kootwijkerbroek, in de regio Barneveld in Gelderland. Wilt u starten met sporten maar heeft u weinig tijd beschikbaar? Bent u desondanks toch op zoek naar een manier om gezonder en fitter te worden? De Milon Cirkel is een speciaal fitnessprogramma gericht op gevarieerde workout van maximaal 35 minuten per training en is hierom ideaal voor mensen die graag effectief willen sporten, maar niet al te veel tijd beschikbaar hebben.

Wat zijn de voordelen van Milon Cirkel fitness in Gelderland?

Milon Cirkel fitness is een bewegingsvorm waarmee u gezonder wordt in slechts 35 minuten. Bij onze fitness in Kootwijkerbroek, in de omgeving van Barneveld in Gelderland, werken we samen personal coaches die u begeleiden tijdens uw Milon Cirkel programma. Het is een afwisselende en motiverende workout op volautomatische toestellen, zo traint u uw spieren en conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Door de korte wisseltijden blijft uw hartslag hoog, hierdoor traint u continu uw uithoudingsvermogen. Ook uw Milon Cirkel pas fungeert als uw eigen personal trainer. Het programma beschikt over de volgende punten waarin de Milon Cirkel zich onderscheidt van traditionele fitnessprogramma:

  • U wisselt tussen verschillende apparaten, waardoor u maximaal vier minuten op hetzelfde toestel bezig bent;
  • De Milon Cirkel geeft tot vijftien keer meer resultaat en stimuleert meer vetverbranding dan reguliere fitnesstraining;
  • Het programma maakt gebruik van volautomatische apparaten, die door middel van uw persoonlijke pas de apparaten automatisch instelt op basis van uw trainingsprogramma;
  • Het trainingsprogramma verhoogt zelf de weerstand wanneer u hieraan toe bent. Hierdoor sport u veilig en behaalt u maximaal resultaat gebaseerd op uw niveau.
  • Door de effectieve toepassing van de apparaten heeft u al resultaat bij twee trainingssessies per tien dagen;

Fit in 35 minuten met de Milon Cirkel in de regio Barneveld

Wilt u afslanken of fitter worden, maar heeft u weinig tijd beschikbaar? Start nu met Milon Cirkel fitness in ons gezondheidscentrum in de omgeving van Barneveld, Gelderland. De Milon Cirkel sluit ook goed aan bij ons voedingsadvies voor een optimale combinatie van sporten en voeding. Naast het Milon Cirkel fitnessprogramma biedt onze sportschool ook Full-Body workout en Core Fit programma’s aan. Vul ons contactformulier in en vraag een vrijblijvende proefweek aan of neem telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven