Fit in 35 minuten

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Milon Cirkel

Fit in 35 minuten per training! Resultaat gegarandeerd en geen kans op blessures

Maak kennis met de Milon Cirkel bij Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek. Wilt u ook starten, maar heeft u weinig tijd en bent u toch op zoek naar een manier om gezonder en/of slanker te worden? En dat in een veilige en huiselijke omgeving? Wij helpen u die eerste stap te zetten naar een algehele gezonde levensstijl. Met de Milon Cirkel wordt u gezond in 35 minuten trainen per keer!

Voordelen van Milon Cirkel fitness

  • Fit in 35 minuten trainen, 2x per 10 dagen
  • Stimuleert meer vetverbranding dan reguliere fitnesstraining
  • 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool
  • U zit maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  • 100% veilig! Gegarandeerd geen blessures
  • Resultaat gegarandeerd!

Een complete work-out in slechts 35 minuten

U leest het goed: de Milon Cirkel is een bewegingsvorm waarmee u gezonder wordt in slechts 35 minuten trainen per keer. Onze Milon Cirkel- coach zorgt ervoor dat u iedere keer het maximale uit uw training haalt. Het is een afwisselende en motiverende work-out op volautomatische toestellen. Zo traint u uw spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Door de korte wisseltijden blijft uw hartslag hoog en hierdoor traint u continu uw uithoudingsvermogen. Maximaal resultaat in een minimum aan tijd, wie wil dat nou niet?

Maak kennis met een gratis proefweek

Ervaar de revolutionaire Milon Cirkel zelf bij Heerlijk Gezond & Zo. Vraag uw gratis proefweek aan door het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. Voor u het weet bent u ook fit in 35 minuten! Heeft u nog vragen? Bel ons dan even op 0342 - 76 90 73 en we leggen u graag alles uit.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2021 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven