bewegingstherapie uitproberen

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

bewegingstherapie uitproberen

Zet de eerste stap naar een gezonde levensstijl en kom gratis een week bewegingstherapie uitproberen in ons gezondheidscentrum. U krijgt altijd persoonlijke begeleiding!

Effectieve bewegingstherapie uitproberen met de Gratis Proefweek Fitness

Als u graag bewegingstherapie wilt uitproberen, kom dan naar gezondheidscentrum Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek. Wij helpen u graag die belangrijke eerste stap te zetten naar een algehele gezonde levensstijl. Daarom nodigen wij u uit voor een gratis proefweek voor Fitness. Zo kunt u bewegingstherapie eenvoudig uitproberen en zelf ervaren hoe prettig bewegen is bij Heerlijk Gezond & Zo is.

Persoonlijke begeleiding, voedingsadvies en aandacht

Bij ons gezondheidscentrum bent u verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die u nodig heeft om uw doelstelling te halen. Onze klanten zijn onverdeeld enthousiast:

Caroline (36): "Ook ik had moeite met die eerste stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Heerlijk Gezond & Zo voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Heerlijk Gezond & Zo."

Daarnaast bieden we het voedingsprogramma Vitaal Leven aan: gewicht verliezen door middel van juiste voeding en onder begeleiding van een professionele voedingscoach. Samen gaat u uw persoonlijke doel bepalen en zo toewerken naar een gezonde levensstijl.

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Wilt u ook bewegingstherapie uitproberen? Zet dan nu die eerste stap en vul het onderstaande formulier in voor een gratis proefweek. We nemen binnen één werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0342 - 76 90 73.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven