Heerlijk gezond & zo

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Wij zijn Joey & Janneke; 2 jonge en enthousiaste mensen en samen hebben wij 4 kids. Onze passie is mensen helpen met een gezonde levensstijl. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor onze kids. Zij zijn immers de toekomst.

En dit alles doen we met liefde voor een ieder om ons heen. God staat bij ons centraal in ons dagelijks leven, maar ook in de zaak waardoor iedereen welkom is om te trainen en we met respect met elkaar om gaan. Hij heeft deze wereld zo mooi gemaakt met zoveel mooie natuur die wij soms vergeten zijn te gebruiken.

Het mooie is dat wij nu de kans hebben om dit weer bekend te maken en u hiermee op diverse manieren te helpen in het gebruik van gezonde voeding en voldoende beweging.

een Gezondheidscentrum voor iedereen!

Kies ook voor het beste en leukste gezondheidscentrum van Kootwijkerbroek en kom naar Heerlijk Gezond & Zo. Wij zijn een Fitness- en Gezondheidscentrum voor iedereen! Naast een uitgebreid aanbod aan bewegingsmogelijkheden bieden wij ook fysiotherapie aan. Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuis voelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u gegarandeerd uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo het ideale gezondheidscentrum in Kootwijkerbroek voor u.

Waarom kiezen voor ons gezondheidscentrum in Kootwijkerbroek?

Al velen gingen u voor. Bij het gezondheidscentrum én fysiotherapie van Heerlijk Gezond & Zo behaalt u namelijk altijd uw doelstelling, wat deze ook is. Heerlijk Gezond & Zo onderscheidt zich als gezondheidscentrum vanwege:

Wilt u geen pijn of klachten meer bij bewegen? Vaak kunnen we u van deze klachten afhelpen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om deskundige fysiotherapie te volgen, gewoon in ons gezondheidscentrum in Kootwijkerbroek!

Maak gratis kennis met ons gezondheidscentrum

Vraag direct online een gratis proefweek voor fitness aan via het onderstaande formulier. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 0342 - 76 90 73 als u nog vragen heeft. Tot ziens bij Heerlijk Gezond & Zo!

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Copyright 2021 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven