Heerlijk gezond & zo

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Wij zijn een gedreven Team met de passie om de mensen te helpen met een gezonde levensstijl. Ons team bestaat uit een viertal leden met voldoende ervaring om u te helpen met uw fysieke doelstellingen. We werken er hard aan om ons aanbod continu te vergroten en hierdoor de persoonlijke begeleiding van onze leden te verbeteren. Eén van onze doelstellingen is om ieder lid persoonlijk te kunnen adviseren, waardoor u sneller en met meer plezier een beter resultaat boekt.  

De wetenschap verteld ons dat eenieder wekelijks moet sporten. Onze tweede doelstelling is dan ook dat wij de  intrinsieke motivatie van al onze leden positief weten te beïnvloeden zodat het sporten geen moeite kost maar dat ze het uit zichzelf gaan doen. Omdat het  goed voelt en leuk is (geworden).

 

een Gezondheidscentrum voor iedereen!

Kies ook voor het beste en leukste gezondheidscentrum van Kootwijkerbroek en kom naar Heerlijk Gezond & Zo. Wij zijn een Fitness- en Gezondheidscentrum voor iedereen! Naast een uitgebreid aanbod aan bewegingsmogelijkheden bieden wij ook fysiotherapie aan. Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuis voelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u gegarandeerd uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo het ideale gezondheidscentrum in Kootwijkerbroek voor u.

Waarom kiezen voor ons gezondheidscentrum in Kootwijkerbroek?

Al velen gingen u voor. Bij het gezondheidscentrum én fysiotherapie van Heerlijk Gezond & Zo behaalt u namelijk altijd uw doelstelling, wat deze ook is. Heerlijk Gezond & Zo onderscheidt zich als gezondheidscentrum vanwege:

Wilt u geen pijn of klachten meer bij bewegen? Vaak kunnen we u van deze klachten afhelpen. Bij ons heeft u de mogelijkheid om deskundige fysiotherapie te volgen, gewoon in ons gezondheidscentrum in Kootwijkerbroek!

Maak gratis kennis met ons gezondheidscentrum

Vraag direct online een gratis proefweek voor fitness aan via het onderstaande formulier. Wij nemen vervolgens contact met u op voor het inplannen van een persoonlijke kennismaking. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 0342 - 76 90 73 als u nog vragen heeft. Tot ziens bij Heerlijk Gezond & Zo!

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven