FITNESS EN GEZONDHEIDSCENTRUM

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Fitness Kootwijkerbroek

Home | Fitness Kootwijkerbroek

 

Onze fitness in Kootwijkerbroek, in Gelderland, biedt ruime keuze tot sporten en conditietraining. Dit kan individueel of in klein groepsverband. Onze personal trainers stellen een trainingsschema voor u op, dat overeenkomt met uw wensen. Tevens helpen ze u realistische doelen te stellen zodat u ook meetbare progressie merkt.


Wilt u een vitaler leven?

 

Wat zijn mijn opties tot fitness in Kootwijkerbroek

Wilt u graag lekker bewegen en uzelf fit voelen? De experts van onze fitness in Kootwijkerbroek, Gelderland, kunnen  door middel van een deskundig bewegingsplan bepalen wat voor u haalbaar is. Bij ons werkt u met de Milon Cirkel. De Milon Cirkel biedt u een Full-Body workout met diverse Core Fitness-oefeningen. Het is een gefocuste trainingsroutine waarbij u uw hele lichaam traint in een roulatie van 35 minuten. Tevens is er bij onze fitness in Kootwijkerbroek, Gelderland, ook groepsconditietraining voor u beschikbaar waarbij u samen met een personal trainer in een kleine groep van zes tot acht personen traint. Aan de hand van uw eerste kennismakingsgesprek kijkt u samen met uw personal coach naar wat de beste manier van sporten voor u is en op basis hiervan stellen we een schema voor u op.


 

Word lid van onze fitness

Wilt u meer gaan bewegen of op een gezonde manier afvallen? Bent u opzoek naar een fitness?  Word dan lid van onze fitness in Kootwijkerbroek in Gelderland. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73 en plan uw vrijblijvende kennismakingsgesprek in.


 

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven