Gezondheidscentrum Gelderland

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Gezondheidscentrum Gelderland

Home | Gezondheidscentrum Gelderland

Bij ons gezondheidscentrum in de omgeving van Barneveld in Gelderland hebben we als doelstelling om mensen te helpen aan een gezonde levensstijl. Ons aanbod wordt continu uitgebreid om onze persoonlijke begeleiding te verbeteren. Iedereen zou minimaal wekelijks moeten sporten om fit en gezond te blijven. Ons doel is de motivatie van onze leden te beïnvloeden, zodat zij getriggerd worden om te gaan sporten omdat ze het leuk vinden en zich goed voelen.


Wilt u een vitaler leven?

 

Bewegingstherapie bij ons gezondheidcentrum in Gelderland

Het aanbod van ons gezondheidscentrum nabij Voorthuizen en Barneveld in Gelderland bestaat onder andere uit conditietraining en bewegingstherapie in groepen. Onze visie is dat door te trainen in kleine groepen van zes tot acht personen u elkaar extra motiveert. Dit helpt u dan weer om uw persoonlijke doelen te halen. Onze personal trainers begeleiden u bij het sporten en stellen op basis hiervan een realistisch trainingsschema voor u op. Heeft u klachten of pijn bij bewegen? Onze personal coaches bespreken deze klachten uitvoerig met u en maken hier een plan van aanpak voor. Onze personal trainers kunnen u, dankzij hun deskundige kennis en hun connecties met fysiotherapeuten, vaak van uw klachten afhelpen.

Voedingsadvies van gezondheidcentrum nabij Voorthuizen

Onze personal coaches in ons gezondheidscentrum nabij Voorthuizen en Barneveld, bieden u, indien gewenst, ook voedingsadvies. Zij maken een gevarieerd voedingsschema dat gebaseerd is op uw persoonlijke situatie en wensen. Zo valt u in combinatie met uw sportschema op een gezonde manier af. Onze werkwijze gaat gepaard met een op maat gemaakt dieet. Dit gevarieerde dieet bevat alle onderdelen die u nodig heeft en bestaat uit een mix van vis, vlees en groenten. Zo weet u precies wat en hoeveel u mag eten.


 

Plan een kennismakingsgesprek bij ons in 

Wilt u starten met bewegingstherapie bij ons gezondheidscentrum in Kootwijkerbroek, nabij Voorthuizen en Barneveld in Gelderland? Of wellicht wilt u een persoonlijk voedingsadvies ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73 of vul het contactformulier in op onze website, dan nemen wij binnen één werkdag contact met u op.


 

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven