FITNESS EN GEZONDHEIDSCENTRUM

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Voedingsschema in Gelderland

Home | Voedingsschema Gelderland

 

Bent u op zoek naar een voedingsschema in de gemeente Barneveld, in Gelderland? Bij ons in Kootwijkerbroek, nabij Voorthuizen, stellen we een persoonlijk voedingsschema voor u samen. U werkt bij ons samen met een personal coach om op een gezonde wijze af te vallen. Op deze manier hopen we dat u een lange termijn levensstijl adopteert. In tegenstelling tot andere afvalprogramma’s bevatten ons programma’s geen shakes, maar alleen gezonde combinaties van vlees, vis en groenten.


Wilt u een vitaler leven?

 

Afvallen met voedingsschema in Voorthuizen, Gelderland

Bij ons gezondheidscentrum nabij Voorthuizen, in de gemeente Barneveld, werken we volgens een voedingsschema die focust op vitale stoffen die in de meeste diëten ontbreken, waardoor het hongergevoel vermindert. Het doel van onze voedingsprogramma’s is dat u op een gezonde wijze afvalt, zodat u voldoende energie heeft om stress en verzuring te voorkomen. Tevens is het voedingsschema zo opgesteld dat het niet noodzakelijk is om te sporten om af te vallen. Natuurlijk bent u van harte welkom om uw voedingsschema te combineren met bijvoorbeeld bewegingstherapie, in onze fitness in Kootwijkerbroek in de gemeente Barneveld. Ons programma zorgt ervoor dat het lichaam genoeg energie verbrandt, zonder dat uw lichaam de eigen spieren aantast. We willen immers vet verbranden en spiermassa behouden. Wanneer u sporten combineert met een voedingsschema werkt u aan het vergroten van de spiermassa in combinatie met afvallen.      Wanneer u dichtbij woonachtig bent, dus in de gemeente Barneveld in Gelderland, dan kunt u de weegmomenten en adviesgesprekken over uw voedingsschema bij ons op locatie houden. Door middel van een inbody-scan kunnen we nauwkeurige metingen uitvoeren. Zodoende kunnen wij voor u op maat voedingsschema’s en trainingsprogramma’s samenstellen.


 

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wilt u op een gezonde manier afvallen met een persoonlijk voedingsschema omstreeks Barneveld in Gelderland? Of heeft u vragen over de specifieke invullingen van ons dieet? Maak dan nu een afspraak voor een intake. Neem telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73 of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bij ons centrum in Voorthuizen stellen we op basis van uw persoonlijk situatie een voedingsschema op.


 

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven