Sporten onder begeleiding

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Fitness onder begeleiding

Bij Heerlijk Gezond & Zo

Voor sporten onder begeleiding bent u bij Heerlijk Gezond & Zo aan het juiste adres. Vindt u het lastig om de juiste motivatie te vinden om te gaan sporten? Wilt u graag heldere doelen stellen en daar effectief naartoe werken? Sporten met persoonlijke begeleiding kan u dan daarbij helpen! Met fitness onder onze begeleiding haalt u op een gezonde manier het meeste uit elke training en geeft u niet op.

De voordelen van sporten onder begeleiding

Met sporten onder begeleiding helpt onze personal trainer u met het vinden van de juiste motivatie en een verantwoorde sportieve ontwikkeling. Het voordeel van sporten met persoonlijke begeleiding is dat de trainer over de kennis beschikt om voor u de juiste oefeningen te kiezen en realistische doelen te stellen, waardoor u gemotiveerd blijft en het gewenste resultaat behaald zal worden. Wilt u ook starten met fitness onder begeleiding bij Heerlijk Gezond & Zo? Zet dan vandaag nog die eerste stap!

Een goed begin met fitness onder begeleiding

Onze sportschool is een uitstekende keuze als u wilt sporten onder begeleiding van een personal trainer. We bieden u een vertrouwde omgeving waar u zich snel op uw gemak zult voelen. Of heeft u meer interesse in onze groepsfitness? U traint dan op vaste tijden in kleine groepjes van zes tot acht personen. Uiteraard is deze fitness ook onder begeleiding; er is in de zaal altijd een trainer aanwezig.

Persoonlijk voedingsadvies

Naast sporten met persoonlijke begeleiding kunt u bij ons ook terecht voor ons voedingsprogramma Vitaal Leven. Samen met onze professionele voedingscoach werkt u toe naar een gezonde levensstijl, mede door middel van gericht voedingsadvies. Op deze manier kunt u, naast fitness onder begeleiding, op een zeer verantwoorde manier werken aan een blijvende transformatie van uw levensstijl.

Neem contact met ons op

Zoekt u een sportschool waar u kunt sporten onder begeleiding en wilt u dit graag uitproberen? Geef u dan op voor een gratis proefweek. Voor meer informatie over onze mogelijkheden voor sporten met persoonlijke begeleiding kunt u ons altijd even bellen op het telefoonnummer 0342 - 76 90 73.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2021 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven