Sporten onder begeleiding

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Fitness onder begeleiding

Bij Heerlijk Gezond & Zo

Wilt u sporten met begeleiding in regio Barneveld of heeft u moeite met uw motivatie om te sporten? Bij ons in Kootwijkerbroek biedt fitness met begeleiding van een personal coach aan. Dit doen we altijd in kleine groepen. Onze personal trainers helpen u bij het opstellen van heldere doelen en werken hier samen met u effectief naar toe. Zo haalt u op een gezonde manier het maximale uit iedere training. 

De voordelen van sporten met begeleiding

Sporten met begeleiding van onze personal trainers helpt u bij het vinden van de juiste motivatie en een verantwoorde sportieve ontwikkeling. Een belangrijk voordeel van sporten met persoonlijke begeleiding is dat de trainer over de kennis beschikt om voor u de juiste oefeningen te kiezen en realistische doelen te stellen, waardoor u gemotiveerd blijft en het gewenste resultaat behaald zal worden. Naast individueel sporten biedt onze sportschool in Kootwijkerbroek ook groepsconditietraining aan. U traint dan in kleine groepen op vaste tijden, uiteraard is er bij de groepsfitness ook een personal trainer aanwezig. Tevens bieden onze personal trainers persoonlijk voedingsadvies aan. Samen kunt u een voedingsschema samenstellen, zo kunt u een moderne gezonde levensstijl aannemen voor optimaal resultaat.

Start nu met sporten

Wilt u starten met sporten onder begeleiding? Is het lang geleden of heeft u nog niet zoveel ervaring met het sporten in een sportschool? Start dan nu met een vrijblijvende proefweek bij ons in Kootwijkerbroek. Vul het contactformulier op onze website in of bel voor een afspraak naar 0342 - 76 90 73.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven