Zakelijk sporten

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Bedrijfsfitness

Voordelen bedrijfsfitness

Of uw medewerkers al jaren sport beoefenen of voor het eerst weer in beweging komen: bedrijfsfitness is voor iedereen geschikt! Bedrijfsfitness bevordert de gezondheid en vitaliteit van uw medewerkers en is nog gezellig ook. Wilt u graag meer weten over de voordelen van bedrijfsfitness? Neem dan snel contact op met Heerlijk Gezond & Zo voor de opties voor zakelijk sporten en ga ook de gezondheid van uw werknemers verbeteren. We maken graag voor u een inventarisatie van uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden.

De voordelen van bedrijfsfitness

Er zijn verschillende, belangrijke voordelen van het structureel organiseren van bedrijfsfitness. De aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim. Iedereen profiteert zo van zakelijk sporten, een echte win-win situatie dus! De voordelen van bedrijfsfitness op een rij:

  • Verlaging van het ziekteverzuim
  • Verhoging van de productiviteit
  • Verbetering van de sfeer en onderlinge contacten binnen het bedrijf
  • Meer betrokkenheid bij de organisatie
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bij het aantrekken van nieuw personeel

Start ook met zakelijk sporten

Samen zakelijk sporten verlaagt de drempel om te beginnen en motiveert om vol te houden. Er wordt geprofiteerd van groepsdynamiek en het ritme. U zet dan nét dat stapje extra! Vitale en gemotiveerde medewerkers zorgen door bedrijfsfitness voor een gezonde toekomst van uw bedrijf. Werknemers verwachten goede arbeidsvoorwaarden, waarbij tegenwoordig ook aandacht is voor de gezondheid van het personeel. Spring hierop in door bedrijfsfitness aan te bieden!

Bel ons voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in zakelijk sporten en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73 en stel uw vragen of maak een vrijblijvende afspraak met ons. We leggen u graag alles uit! Bent u geïnteresseerd in particulier sporten bij Heerlijk Gezond & Zo? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden voor een gratis proefweek fitness.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven