Deskundig advies bij afvallen in Gelderland

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Deskundig advies bij afvallen in Gelderland

Wilt u beginnen met afvallen en woont u in de omgeving van Barneveld en Voorthuizen in Gelderland? Bij ons in Kootwijkerbroek, nabij Voorthuizen, kunt u middels een voedingsprogramma en samen met een personal trainer gezond afvallen. Wij beschikken over verschillende vormen van bewegingstherapie en diverse groepsfitnessprogramma’s. Onze programma’s zijn gericht op het halen van resultaat op lange termijn en het aannemen van een gezonde levensstijl. Met een gezond gewicht heeft u minder kans op onder andere diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten.

Gezond afvallen met de juiste voeding en begeleiding in Gelderland

In ons sportcentrum in Kootwijkerbroek nabij Barneveld en Voorthuizen in Gelderland helpen we u met afvallen middels een op maat gemaakt dieetprogramma. Door ons voedingsprogramma gaat u onder begeleiding op een verantwoord afvallen. Samen met uw voedingscoach gaat u persoonlijke doelen bepalen en zo toewerken naar een gezonde levensstijl doormiddel van gericht voedingsadvies. Het dieet bevat vitale stoffen die het hongergevoel verminderen, zodat u voldoende energie heeft om stress en verzuring te voorkomen. Ons afvalprogramma zorgt voor resultaat ook wanneer u niet sport.

Afvallen met een personal coach omstreeks Barneveld

Ondanks dat u met ons programma afvalt zonder enige vorm van sporten, biedt de combinatie van sporten en diëten het meest optimale resultaat. Onze personal coaches in Kootwijkerbroek, nabij Voorthuizen en Barneveld stellen met u een plan op waarin staat wat uw mogelijkheden tot afvallen zijn. U vermindert de hoeveelheid vet in uw lichaam en bouwt, wanneer u ook gaat sporten, meer spiermassa op. Samen met onze personal coaches kunt u individueel of in klein groepsverband van zes tot acht personen sporten. Sporten in groepsverband geeft u extra motivatie om te bewegen. Tevens heeft u de Milon Cirkel tot uw beschikking, deze nieuwe manier van sporten biedt u een volledige workout in 35 minuten met maximaal resultaat. De volautomatische apparaten passen zich aan op uw trainingsschema, zodat u altijd veilig sport.

Begin nu met afvallen en plan uw intake in

Wilt u ook beginnen met afvallen of wilt u graag een gezonde levensstijl implementeren? Vul ons contactformulier in en plan een intake. Heeft u vragen over afvallen, onze verschillende opties op het gebied van fitness? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0342 - 76 90 73.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2023 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven