Afvallen onder begeleiding

Kootwijkerbroek
Gratis proefweek aanvragen

Verantwoord afvallen

Voor een Vitaal Leven

Voor verantwoord afvallen kunt u uitstekend bij Heerlijk Gezond & Zo terecht. Met ons voedingsprogramma Vitaal Leven kunt u afvallen door middel van persoonlijk voedingsadvies, onder begeleiding van onze professionele voedingscoach. Meld u nu aan en ga ook beginnen met verantwoord afvallen! Met een gezond gewicht heeft u minder kans op onder andere diabetes type 2, hart- en vaatziekten en gewrichtsklachten.

Verantwoord afvallen met Vitaal Leven

Met ons voedingsprogramma Vitaal Leven gaat u verantwoord afvallen onder begeleiding. Samen met onze professionele voedingscoach gaat u uw persoonlijke doel bepalen en zo toewerken naar een gezonde levensstijl door middel van gericht voedingsadvies. Tijdens het traject gaan we uw lichaam ontslakken, ontgiften, ontvetten en ontzuren. Op deze manier zorgen we voor afname van de vetten die uw lichaam in de loop der tijd heeft opgeslagen. Dankzij de professionele begeleiding wordt een gezond eetpatroon uw nieuwe standaard en zult u verantwoord afvallen.

Extra ondersteuning door sporten

Naast afvallen onder begeleiding is het ook een goed idee om meer te bewegen. U kunt bij ons uiteraard terecht voor groepsfitness, en zo profiteren van motiverende groepsdynamiek, maar we bieden ook personal training aan. Wij inspireren en helpen u graag bij het creëren van een blijvende transformatie in uw levensstijl, door middel van persoonlijke coaching en training. U krijgt altijd de begeleiding en aandacht die u nodig heeft!

Voor meer informatie

Wilt u meer informatie over afvallen onder begeleiding bij Heerlijk Gezond & Zo of bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul dan het onderstaand formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen via 0342 - 76 90 73 als u nog vragen heeft.

Claim uw gratis proefweek!

Wilt u uw gratis Proefweek claimen? Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. We nemen dan contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wat is uw naam?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Welke vestiging?
U moet dit aanvinken om verder te gaan.
Dit 'vinkje' is verplicht

Heerlijk gezond & zo

Voor iedereen

Bent u op zoek naar een plek waar u zich thuisvoelt, u de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar u uw doelen haalt? Dan is Heerlijk Gezond & Zo in Kootwijkerbroek  hét gezondheidscentrum voor u!

Over ons

Dáárom Heerlijk Gezond & Zo

Voedingsprogramma Vitaal Leven, voor verantwoord gewicht verliezen
Milon Cirkel, fit in 35 minuten!
U beweegt altijd onder professionele begeleiding
Copyright 2021 Heerlijk Gezond & Zo | Privacyverklaring | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Realisatie BenedenBoven