Over Heerlijk Gezond En Zo in Kootwijkerbroek

Heerlijk Gezond En Zo helpt leden al jaren weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een Gratis Proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de Lidmaatschapstest.

Heerlijk Gezond En Zo focust zich op

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Heerlijk Gezond En Zo altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Een veilige & prettige sfeer om in te sporten

Naast het behalen van jouw resultaten vinden wij het ook belangrijk dat jij je op je gemak voelt in onze sportschool. Hierdoor wordt trainen nog fijner en leuker.

 

Variatie in trainingen

Door te variëren in trainingen, willen wij voorkomen dat het sporten eentonig wordt. Ons ruime aanbod helpt jou je gewenste resultaten te behalen en het sporten leuk te houden.

Een team met passie

Wij zijn een gedreven team met de passie om de mensen te helpen met een gezondere levensstijl. Wij staan voor kwaliteit in ons aanbod en streven er altijd naar om iedereen zo goed mogelijk en persoonlijk advies te geven, zodat er optimaal genoten kan worden van fitness.

Het Heerlijk Gezond En Zo Team

Ilia Mahmoud

Sinds mijn 15e ben ik altijd al te vinden geweest in sportscholen. Rond die tijd was ik met de opleiding sport en bewegingscoördinator begonnen en heb die afgerond. Daarna heb ik ervaring opgedaan in het geven van personal training, en verschillende bootcamp-gerelateerde groepslessen. Na een jaartje bij een andere milon club te hebben gewerkt, ben ik via via bij Heerlijk Gezond & Zo terecht gekomen. Sindsdien kom ik ’s ochtends mijn bed uit met als doel om de club elke dag weer een beetje te verbeteren!

Bas Bronkhorst

Hoi! Ik ben Bas en ik ben sinds september 2022 werkzaam bij Heerlijk gezond &zo, het leukste aan het werken hier is het persoonlijk contact met de mensen die hier sporten en het samen werken aan persoonlijke doelstellingen. Meestal ben ik in onze personal training ruimte te vinden voor de bodytec. Super leuk om te doen want elke week leer je mensen beter kennen en word het persoonlijk begeleiden echt veel leuker. Ik ben altijd in voor een praatje! Dus mocht je het nou een keer leuk vinden om de bodytec te proberen? Spreek me gerust aan.

Rudi

Hallo, Ik ben Rudi sinds Augustus 2023 ben ik als stagiair bij Heerlijk Gezond & Zo. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen niveau 4 in Harderwijk en zit in mijn laatste jaar. Stage lopen bij Heerlijk Gezond & Zo. Ik vind het erg leuk om afwisseling te hebben in mijn dag dat betekent dat ik bodytec lessen geef en ook bij de milon cirkel rond loop om hulp aan te bieden. Wat ik erg belangrijk vind is gezelligheid en dat iedereen zichzelf kan zijn bij het sporten.

Wij bieden aan

Milon Cirkel

Voel je gezonder en fitter in slechts 35 minuten per sessie met onze Milon Cirkel programma. Milon Cirkel maakt gebruik van volautomatische apparaten die door een trainer persoonlijk voor je wordt ingesteld en worden opgeslagen op jouw persoonlijke pas. De weerstand van het trainingsschema wordt automatisch verhoogd wanneer je hier aan toe bent. Hierdoor sport je veiliger en worden er maximale resultaten behaald op je eigen niveau.

EMS-Training

Bodytec is een workout voor je gehele lichaam van 20 minuten, waarbij de grote spiergroepen, waaronder de borst, rug, buik, billen, benen en armen tegelijkertijd worden getraind. Dit wordt gedaan met het gebruik EMS (Electro Muscle Stimulation). Het trainen onder laagfrequente elektrische impulsen zorgt ervoor dat een training van 20 minuten dezelfde resultaten kan leveren als een training van 3 uur in de sportschool.

Groepsconditietraining

Onder het genot van een kleine groep en met begeleiding van een personal trainer worden verschillende programma’s aangeboden die de focus leggen op conditietrainingen. Wij geloven dat het trainen in groepsverband het doorzettingsvermogen prikkelt om net even die extra stap te zetten.

Personal Training

Train nu onder begeleiding van een personal coach. Jouw personal coach is er om je te begeleiden en te motiveren, waardoor fitness niet alleen leuker wordt, maar waardoor je ook op een veiligere manier kan trainen en nog betere resultaten kan halen.

Voedingsadviezen

Elk persoon is uniek en doelen kunnen verschillen. Door goed te luisteren naar jouw behoeften en wensen wordt er door een professionele voedingscoach een persoonlijk plan gemaakt. Of dit nou afvallen is, gezonder willen leven of fitter en sterker willen worden.

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

 Wat onze leden zeggen

“Erg goede begeleiding. Nu geen last meer van mijn rug.”

-Erika de Geijter

“Heerlijk gezond & zo is een plek waar je met de juiste begeleiding je doelen kan halen, waar je gehoord en gezien wordt!”

-Joanna Bouw

“Heerlijk, Gezond en zo is een geweldige sportschool, waar ze beloven wat ze doen en doen wat ze beloven. Met een persoonlijke benadering en motiverende adviezen.                                        Met continue controle op de verrichtingen van de sporters, waar er, door een goed agenda-systeem, nooit te veel van zijn. Ik ben, als oudere sporter, op een aantal sportscholen geweest, maar heb nooit een fijnere sportomgeving meegemaakt !                                                                     Ik beveel deze sportacademie, want het is veel meer dan een sportschool, dan ook van harte aan!”

-Ronald Teygeler

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Heerlijk Gezond En Zo in Kootwijkerbroek: Jouw partner voor Milon Cirkel Fitness, EMS-Training en Groepsconditietrainingen

Het is al jaren bekend dat Heerlijk Gezond En Zo mensen uit Kootwijkerbroek helpt op het gebied van Fitness, Gezondheid en Ontspanning. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!