Het aanbod van Heerlijk Gezond En Zo

Ontdek het veelzijdige Milon Cirkel, EMS-training, Groepstrainingen aanbod van Heerlijk Gezond En Zo in Kootwijkerbroek

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Milon Cirkel

De Milon Cirkel bij Heerlijk Gezond En Zo is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je trainer stelt éénmaal alle toestellen voor je in, en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je doet spierversterkende oefeningen en tussendoor werk je aan je conditie. Snel veilig en heel eenvoudig.

EMS-Training

Bodytec is een workout voor je gehele lichaam van 20 minuten, waarbij de grote spiergroepen, waaronder de borst, rug, buik, billen, benen en armen tegelijkertijd worden getraind. Dit wordt gedaan met het gebruik EMS (Electro Muscle Stimulation). Het trainen onder laagfrequente elektrische impulsen zorgt ervoor dat een training van 20 minuten dezelfde resultaten kan leveren als een training van 3 uur in de sportschool.

Groepsconditietrainingen

Onder het genot van een kleine groep en met begeleiding van een personal trainer worden verschillende programma’s aangeboden die de focus leggen op conditietrainingen. Wij geloven dat het trainen in groepsverband het doorzettingsvermogen prikkelt om net even die extra stap te zetten.

Personal Training

Train nu onder begeleiding van een personal coach. Jouw personal coach is er om je te begeleiden en te motiveren, waardoor fitness niet alleen leuker wordt, maar waardoor je ook op een veiligere manier kan trainen en nog betere resultaten kan halen.

Voedingsadviezen

Elk persoon is uniek en doelen kunnen verschillen. Door goed te luisteren naar jouw behoeften en wensen wordt er door een professionele voedingscoach een persoonlijk plan gemaakt. Of dit nou afvallen is, gezonder willen leven of fitter en sterker willen worden.

Wat onze leden zeggen

“Erg goede begeleiding. Nu geen last meer van mijn rug.”

-Erika de Geijter

“Heerlijk gezond & zo is een plek waar je met de juiste begeleiding je doelen kan halen, waar je gehoord en gezien wordt!”

-Joanna Bouw

“Heerlijk, Gezond en zo is een geweldige sportschool, waar ze beloven wat ze doen en doen wat ze beloven. Met een persoonlijke benadering en motiverende adviezen.                                        Met continue controle op de verrichtingen van de sporters, waar er, door een goed agenda-systeem, nooit te veel van zijn. Ik ben, als oudere sporter, op een aantal sportscholen geweest, maar heb nooit een fijnere sportomgeving meegemaakt !                                                                     Ik beveel deze sportacademie, want het is veel meer dan een sportschool, dan ook van harte aan!”

-Ronald Teygeler

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van Milon Cirkel tot EMS-training bij Heerlijk Gezond En Zo

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al jaren de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Kootwijkerbroek. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Milon Cirkel, EMS-Training en Personal Training. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.